triinun mahalaukun kavennusleikkaus

Palaute

Kokemus oli oikein hyvä, paikka oli etukäteen tuttu. Kipulääkitys oli riittävä. Kolmessa kuukaudessa paino on pudonnut lähes 20 kiloa, selkävaivat ja polviongelmat ovat kadonneet. Minulle leikkauksella ei ole ollut mitään sivuvaikutuksia. Tällä hetkellä pystyn syömään kaikkia ruokia kohtuudella. Liikunnan lisääminen on ollut painonpudotuksen myötä helpompaa. Tästä toimenpiteestä pelkkää hyvää sanottavaa!
SATU
Mahalaukun kavennusleikkaus
Hyvä palvelu ennen ja jälkeen leikkauksen. Mukaan sain kattavan kirjallisen ohjeistuksen.
3kk leikkauksesta ja olen reilut 20 kg kevyempi minä! Elämänlaatuni ja jaksamiseni on parantunut huimasti!
MARYANNA
Mahalaukun kavennusleikkaus

LUE LISÄÄ ›
Kaikki sujui oikein hyvin ja sovitusti. Ongelmia ei ole ollut toimenpiteen jälkeenkään. Olen parantunut mainiosti ja painonputoaminen on alkanut hyvin, kuukausi kulunut ja noin 6-7 kg pudonnut. Olen oikein tyytyväinen.
TARJA
Mahalaukun kavennusleikkaus
Hyvin ammattimainen, lämminhenkinen ja ystävällinen sekä myönteinen koko prosessi. Suurkiitos!
KATI
Mahalaukun kavennusleikkaus
Olen ollut Sleeve laihdutusleikkauksessa Tallinnassa maaliskuun lopussa. menin edellisenä iltana Tallinnaan ja satamasta sain kyydin sairaalaan. Pääsiäisviikko lyhensi arkiviikkoa ja siksi olin jo edellisenä päivänä saapunut paikalle. Aamulla aikaisin kävin laboratoriokokeissa ja sydänfilmissä. vastaukset tuloksista saatiin aamupäivän aikana. Olin ennen leikkausta ollut ene-dietillä n.3 viikkoa. Itseäni pelotti eniten gastroskopia, mutta turhaan pelkäsin. se tehtiin minulle ennen leikkausta, nukutuksessa joten en asiasta mitään tiennyt. Heräsin tarkkailussa, kipuja ei juurikaan ollut. Kylmä kylläkin, mutta se johtui anestesialääkityksestä ja myös oksentaminen. Mutta en oksentanut kuin kerran.

Minua on leikattu ennenkin ja tiesin kylmyyden ja pahanolon johtuvan anestesialääkityksestä. Olin tarkkailussa illan ja yön. Alkuyöstä nousin ylös ja kävin vessareissut. Kipuja jonkun verran, mutta sain kipulääkettä. Missään vaiheessa kivut eivät olleet sietämättömiä. leikkaus oli maanantaina iltapäivästä, huoneeseen siirryin tiistai-aamuna. Kotiin lähdin kiirastorstaina ja jaksoin hyvin kävellä matkat satamassa ja minulla on kotimatkaa vielä Helsingistäkin n.tunnin ajon verran kotiin. Pääsiäisen lepäilin ja pääsiäisen jälkeen aloitin kevennetysti työt. Välttelin nostamisia, mutta hyvin jaksoin normaalia toimistotyötä. sairaslomaa oli 2 viikkoa, mutta viikko riitti. Leikkauksen jälkeen hankalinta opetella syömään usein, pieniä annoksia. alussa jouduin oksentamaan muutaman kerran, mutta ei enää. nyt leikkauksesta kulunut 5vkoa ja paino laskenut -10kg leikkauksesta. Jos olisin tiennyt leikkauksen “helppouden” olisin hakeutunut jo aikaisemmin operaatioon.
KAROLIINA
Mahalaukun kavennusleikkaus
Oli todella hyvä vastaanotto heti satamassa oltiin vastassa. Se loi turvallisuuden tunnetta. Henkilökunta on ammattitaitoista ja tuli tunne, että on osaavissa käsissä.
KATJA
Mahalaukun kavennusleikkaus
Leikkaus ja toipuminen on sujunut hyvin ja ilman komplikaatioita. Olen tyytyväinen leikkaukseen.
JASMIN
Mahalaukun kavennusleikkaus
Koko klinikan henkilökunta on ystävällistä, ja ilmapiiri on miellyttävä ja rauhallinen. Erityiskiitokset myös tri Adamsonille, joka kävi itse leikkauksen jälkeen varmistamassa, että kaikki oli kunnossa, ja antoi lahjapussin. Paljon kiitoksia kaikille vielä kerran. Olen äärettömän tyytyväinen uuteen kevyeen olooni.
Triinu
Mahalaukun kavennusleikkaus

LUE LISÄÄ ›

Olen hyvin kiitollinen tohtori Rein Adamsonille, hän on erittäin huomaavainen, huolehtiva ja sydämellinen ihminen! Maarja-Liisa Lill on erittäin sympaattinen ja miellyttävä!
Toivon teille menestystä!
Maria
Mahalaukun ohitusleikkaus
Kaikki tapahtui nopeasti ja kaikkiin kysymyksiin sai vastaukset. Vain myönteisiä tunteita. Pallosta on ollut paljon apua sen ymmärtämisessä, kuinka paljon vääriä valintoja olin elämässäni tehnyt.
Signe-Riin
Mahalaukkuun viety pallo
Kun verensokeri ei ollut hallinnassa ja vaaka näytti lukemaksi 96,7 kiloa, se oli hälytyskello. Seitsemän vuoden epäonnistuneiden laihdutussuunnitelmien ja dieettien jälkeen päätin käyttää Health Clinic -laihdutusklinikan palvelua. Konsultaatiossa kirurgin kanssa löysimme juuri minulle sopivimman vaihtoehdon, joka oli mahalaukun pitkittäinen resektio (sleeve). Nyt kolme kuukautta myöhemmin olen 14 kiloa kevyempi ja tunnen oloni upeammaksi kuin koskaan ennen! Kiitos klinikan koko henkilökunnalle, olette mahtavia!
 
Anni Laas tietää, mistä puhuu. Bariatrisen sairaanhoitajan työssä tärkeintä on, että potilas saa tarvitsemaansa tietoa sekä ennen leikkausta että sen jälkeen. Mielestäni bariatrisen sairaanhoitajan olemassaolo on erityisen tärkeää leikkauksen jälkeen, koska kysymyksiä herää vasta silloin. Olen siis erittäin kiitollinen kaikesta klinikalta saamastani tiedosta, se on ollut yksi tärkeimmistä tukipilareista tähän mennessä onnistuneen laihdutukseni aikana.
Liina
Mahalaukun kavennusleikkaus
Minun olisi pitänyt tehdä tämä ainakin kymmenen vuotta sitten, niin olisin varmasti välttänyt useita leikkauksia.
Anne
Mahalaukun ohitusleikkaus
Onnistuin laihduttamaan 23 kg kolmessa kuukaudessa. Nyt paino alkaa luultavasti vakiintua, mutta jos kuntoilen, niin 2–4 kg:n painonpudotus kuukaudessa on hyvä tahti. Oloni on loistava!
MarKko
Mahalaukun kavennusleikkaus
Olen erittäin tyytyväinen klinikan henkilökuntaan sekä leikkaukseen ja kaikkeen sitä seuranneeseen. Konsultti Maarja-Liisa on erityisen miellyttävä! Hänen lämmin suhtautumisensa ja nopea työskentelynsä auttoivat minut uuteen vaiheeseen elämässäni. Kiitos teille Health Clinic -laihdutusklinikan väki!
Aire
Mahalaukun kavennusleikkaus
Ensin otin yhteyttä tohtori Rein Adamsoniin painon aiheuttamien vaivojen vuoksi. Kaikki ylipainoiset tietävät, miten vaikeaa on tehdä perusasioita: sitoa kengännauhoja, nousta portaita, pysyä muiden tahdissa ja tietenkin luopua lempivälipaloista. Konsultaation aikana totesimme, että mahalaukun ohitusleikkaus olisi minulle paras vaihtoehto. Kun päätös oli tehty, seuraavat vaiheet olivat hyvin nopeita. Suurena apuna ja kannustajana oli koordinaattori Anni, joka toimitti toimenpiteeseen liittyvää aineistoa ja vastasi aina iloisesti kysymyksiini. Sairaalassa olo ja leikkaus sujuivat nopeasti ja yllätyksekseni kivuttomasti. Koko sairaalan henkilökunta on erittäin pätevää ja kohteliasta. Suuret kiitokset heille erinomaisesta työstä. Olen hyvin kiitollinen myös tohtori Rein Adamsonille, joka kertoi minulle leikkauksesta hyvin asiallisesti ja teki työnsä erittäin hyvin. Suurkiitos siitä!
 
Nyt leikkauksesta on kulunut reilu kuukausi, ja tänä lyhyenä aikana olen laihtunut lähes 14 kiloa. Se on valtava saavutus, jota en olisi koskaan saavuttanut ilman vatsan pienentämistä. Vaikka joskus voinkin kaivata jotain entistä lempiruokaa, niin nyt on helppoa kieltäytyä. Ensinnäkin vatsani on niin pieni, ettei siihen mahdu paljonkaan, ja toiseksi uusi ruoansulatusjärjestelmä ei enää pysty käsittelemään vanhoja suosikkeja ja aiheuttaa nopeasti epämiellyttävän olon. En kadu leikkauspäätöstäni ja suosittelen Health Clinic ‑laihdutusklinikkaa kaikille, jotka haluavat löytää uudelleen terveemmän ja paljon hoikemman itsensä. 🙂
Raili
Mahalaukun ohitusleikkaus
Olen laihtunut 46 päivässä lähes 8 kiloa. Ruokailutottumukseni ja elämäntapani ovat aiempaan verrattuina muuttuneet paljon. Ruokapöydässä on runsaasti terveellistä ruokaa ja päivisin liikun paljon. Olen oppinut tuntemaan kehoani paremmin. Optimismi ja halu jatkaa eteenpäin ovat lisääntyneet! Suosittelen käyntiä klinikalla niille ihmisille, jotka eivät ole aivan tyytyväisiä itseensä ja haluavat muuttaa jotain itsessään.
Pilleriin
Mahalaukkuun viety pallo
Minulle tehtiin mahalaukun ohitusleikkaus 23.11. Sairaalan henkilökunta oli huippumiellyttävää ja edes tohtori Adamson ei kertaakaan käytävällä vastaan tullessaan tai potilashuoneeseen poiketessaan jättänyt kysymättä, miten voin, oliko minulla kysyttävää ja oliko kaikki hyvin. Leikkauksesta on kulunut nyt kuukausi, ja olen edelleen sitä mieltä, että se oli paras päätös elämänlaatuni muuttamiseksi. Suosittelen Health Clinic Laihdutusklinikan palveluita lämpimästi tuttavilleni.
Karmen
Mahalaukun ohitusleikkaus
Olen kuntoutunut hyvin, eikä komplikaatioita ole havaittu. Leikkaushan sujui hyvin ja suunnitellusti. Ompeleiden perusteella päättelen, että työn ovat tehneet alansa ammattilaiset. Hyvin pienet arvet ja kaunis jälki. Suosittelen todella tri Martin Adamsonia, erittäin mukava ja miellyttävä lääkäri. Kaikkiin kysymyksiini on vastattu, ja I’m happy – muulla ei olekaan merkitystä.
Breth
Mahalaukun kavennusleikkaus
Kaikki sujui hyvin, henkilökunta ja lääkärit olivat erittäin mukavia. Sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini ja ongelmiini.
Marleen
Mahalaukun kavennusleikkaus
Nyt kun leikkauksestani on kulunut kuukausi, on sellainen tunne, kuin minua ei olisi koskaan leikattukaan. Oloni on loistava, olen laihtunut hieman yli 10 kiloa!
Enely
Mahalaukun kavennusleikkaus
Olen erittäin tyytyväinen leikkaukseen. Kehuisin ehdottomasti lääkäriä, tohtori Adamsonia, joka oli hyvin ymmärtäväinen ja otti pelkoni huomioon.
Eilin
Mahalaukun kavennusleikkaus
Kokemus oli erittäin myönteinen. Kuntoutuminen on ollut erittäin nopeaa, on kulunut vain kuukausi ja olen jo laihtunut 5,5 kiloa. Aion jatkaa matkaa vieläkin paremmin tuloksin. Teidän jälkeenne minulla alkoi uusi elämä. Olen teille ikuisesti kiitollinen.
Inga
Mahalaukun kavennusleikkaus
Pelkäsin pallon asennukseen liittyen pahinta, mutta kaikki sujui helpommin kuin luulinkaan. Olin varautunut pitkään pahoinvointiin ja oksenteluun, mutta en oksentanut kertaakaan. Ja kun syö oikeita määriä (alussa erityisen vähän), ei myöskään voi pahoin.
Kaire
Mahalaukkuun viety pallo
Ensimmäiset 2 päivää oli hyvin paha olla, mutta sen jälkeen olo oli erittäin hyvä, ei mitään vaivoja, ja kuukaudessa paino laski 7 kg. Voin syödä tai juoda mitä tahansa paitsi hiilihappojuomia – ne saavat minut tuntemaan oloni epämukavaksi.
Piret
Mahalaukkuun viety pallo
Olen erittäin tyytyväinen, ja jos tulevaisuudessa tarvitsisin tai haluaisin vielä jotain kirurgisia toimenpiteitä, suosisin ehdottomasti tohtori Adamsonia ja Health Clinic laihdutusklinikkaa.
Kertu
Mahalaukun mini-ohitusleikkaus
Suuret kiitokset tohtori Rein Adamsonille, joka on erittäin ammattitaitoinen ja mukava lääkäri! Olen hyvin onnellinen siitä, että kävin lihavuusleikkauksessa ja pääsin sen avulla eroon diabeteksestani, ja nyt nukun myös paljon paremmin.
Helen
Mahalaukun ohitusleikkaus
Minun ja lääkärin yhteinen valinta oli mahalaukun pitkittäinen resektio. Siitä on nyt kuukausi, ja olen iloinen, että tein tällaisen suuren elämänmuutoksen. Päätin mennä leikkaukseen, kun painoin jo yli 90 kiloa. En halunnut kasvaa yhtään isommaksi. Kokeilin eri tapoja laihduttaa, mutta minulla ne eivät toimineet. Pitkän ajan jälkeen painoni on 80 kg, ja olen jo nyt erittäin tyytyväinen siihen, että olen 10 kg kevyempi ja minulla on vielä kevyempi tulevaisuus edessäni. Olen onnellinen! Vilpittömät kiitokset tri Adamsonille ja Health Clinic laihdutusklinikan tiimille!
Eve
Mahalaukun kavennusleikkaus
Päätin tehdä vatsan pienennyksen, kun paino oli huomaamattani noussut 103 kilosta lähes 150 kiloon ja polveni olivat aivan lopussa. Jo pelkästään toiseen kerrokseen käveleminen oli minulle vaikea haaste. Tri Adamson suositteli minulle mahalaukun pitkittäistä resektiota, ja 1 vuosi ja 7 kuukautta myöhemmin olen 43 kiloa kevyempi, ja tavoitteeni on painaa alle 100 kiloa. Kiitos tri Adamsonille ja Health Clinic laihdutusklinikan tiimille!
Andres
Mahalaukun kavennusleikkaus
Olen etsinyt ihmelääkettä 10 vuotta, ja tällä klinikalla ehdottomasti edistetään ihmeiden tapahtumista. Yhdessä tohtori Rein Adamsonin kanssa totesimme, että hyvä ratkaisu minulle voisi olla semaglutidilääkityksen ja ravitsemusneuvonnan yhdistelmä.

Aika lailla välittömästi ruokahaluni alkoi vähentyä. Alussa tuntui ikään kuin ruoka ei menisi alas, koska olin täynnä jo muutamasta suupalasta. Minulla ei ollut mitään sivuvaikutuksia tai huolenaiheita. En pidä neuloista, mutta tämä pistos on todella helppo tehdä ja myös sietää. Neula on niin ohut, että käytännössä sitä ei tunne.

Minusta kolmannen kuukauden jälkeen tapahtui eräänlainen ihme – tunsin oikeasti, että minulla on vähemmän rasvaa ja on mukavampi olla. Ylipaino, joka oli vaivannut minua lähes 10 vuotta, oli väistynyt. Tämä on erittäin hyvä apu, paras ratkaisu, jota olen tähän mennessä kokeillut. The Health Clinic -laihdutusklinikka tarjoaa erittäin laajan valikoiman laihdutukseen liittyviä palveluja. Se on ehdottomasti Viron klinikoista se, jolla on laihdutuksen alalla pätevimmät lääkärit.
Tuomo
Laihdutuslääke

LUE LISÄÄ ›

Minulle se oli erittäin hyvä ratkaisu ongelmaani. Käyttö oli hyvin helppoa ja mukavaa. Ehdottomasti hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät halua leikkausta.
LEEN
Laihdutuslääke
Muutos on erittäin suuri ja myönteinen. Olen paljon itsevarmempi ja minun on kevyempi elää. Kaikkea on helpompaa liikkumisesta ja pukeutumisesta lähtien. On ihanaa olla tyytyväinen kehoonsa ja elämäänsä.
Hander / ravitsemusneuvonta
Hander
Ravitsemusvalmennus

LUE LISÄÄ ›

Tunnustan, etten ole puhunut ruokavaliostani näin avoimesti ja pitkään kenenkään kanssa. On erittäin myönteistä kuulla itsensä puhuvan ruoasta ja ruokailutottumuksista. Jo sen aikana pääsin paljon lähemmäs sitä, miksi tämä tapahtuu minulle ja miksi syön niin paljon. Oli kuin Maarja olisi avannut minulle ikkunoita, jotta näkisin, missä vika voisi olla.
Lembit
Ravitsemusvalmennus

Varaa aika konsultaatioon

Löydä sisäinen
itsevarmuutesi!