kaalulangetuskliiniku edulood

Menestystarinat

Maryanna (mahalaukun kavennusleikkaus)

Maryannan paino laihdutusleikkauksen jälkeen 1,5 vuoden aikana on laskenut 50kg – vaatekoko 48 (2XL) on vaihtunut 36 (S). Hänen sanoinsa isoin muutos tämä matkan aikana oli oman itsensä uudelleen löytäminen, oman identiteetin uudelleen rakentaminen – ulkonäkö kuitenkin on iso osa meidän elämää ja kaikkea, mitä teemme. Sen myötä myös painon mukana kevyempi elämä helpottaa liikkumista ja on terveempi. Ne ovat isot muutokset.

mahalaukun kavennusleikkaus kokemuksia

Kelly (mahalaukun kavennusleikkaus)

Kelly on käynyt Sleeve-leikkauksessa. 49 kiloa kevyempänä hänestä on tullut huomattavasti itsevarmempi ja hän ymmärtää paremmin sekä fyysistä että henkistä terveyttään. Kelly näki aiemmin pitkään vaivaa painonpudotuksen eteen, mutta hän väsyi tuloksettomaan noidankehään. Hän päätti ottaa vakavamman askeleen ja mennä leikkaukseen. Nyt Kelly voi sanoa, että on alusta loppuun tyytyväinen kokemukseensa Health Clinicissa.

sleeve leikkaus virossa

Viktoria (mini-ohitusleikkaus)

Viktoria on kamppaillut lihavuuden kanssa koko ikänsä. Hän on kokeillut erilaisia ruokavalioita, käynyt useita kertoja ravitsemusterapeutilla ja käyttänyt säännöllisesti personal trainerin palveluja. Vaikka hän onnistui laihtumaan, paino tuli takaisin – hyvin nopeasti ja tuplana. Käytyään Health Clinicin asiantuntijoiden luona ja kuultuaan lääkäriä hän teki yhden elämänsä tärkeimmistä päätöksistä – hän meni mahalaukun miniohitusleikkaukseen. Vuosi leikkauksen jälkeen hän on 42 kiloa kevyempi ja erittäin iloinen siitä.

mini-bypass operatsioon

Jyri (mini-ohitusleikkaus)

44-vuotias Jüri erottuu kaukaa, koska hän on peräti 192 cm pitkä. Lihavuuteen taipuvaisen miehen paino alkoi nousta tupakoinnin lopettamisen jälkeen ja kohosi 155 kiloon. Jüri kokeili erilaisia laihdutusmenetelmiä, jotka eivät tuottaneet tulosta. Näin syntyi päätös tulla Health Clinicille mahalaukun miniohitusleikkaukseen. Kahdeksan kuukautta myöhemmin hän oli laihtunut 50 kiloa!

mini bypass operatsioon ja maovähendusoperatsioon

Tuomo (laihdutuslääkkeet)

Tuomo on kamppaillut ylipainon kanssa lähes 10 vuotta. Yritettyään tarkkailla ruokavaliotaan ja turvauduttuaan myös yksityisvalmentajien apuun hän totesi lopulta, että tarvitsee sittenkin lääkärien apua. Nykyään Tuomo on lääkityksen ja ravitsemusvalmennuksen avulla päässyt häiritsevästä ylipainostaan eroon. Hän jopa kutsuu käyttämäänsä yhdistelmää ihmelääkkeeksi!

kaalu langetamine semaglutiidiga

Hander (ravitsemusvalmennus)

42-vuotias Hander on yrittäjä ja Pontsikud-painonpudotusohjelman jäsen. Hander painoi 127 kiloa. Hän tuli Health Clinicin kliinisen ravitsemusterapeutin Maarjan luo, koska hän halusi korjata ruokavalionsa ja päivittää tietämystään. Nykyään hän on saanut itseluottamuksensa takaisin ja nauttii elämästä. Liikunnan ja tietoisen ruokavalion ansiosta hän on laihtunut jo 18 kiloa ja pyrkii laihduttamaan vielä 10 kiloa.

kehakaalu kontrolli alla saamine

Triinu (mahalaukun kavennusleikkaus)

Triinun päätös mennä mahalaukun kavennusleikkaukseen johtui epämukavuuden tunteesta, joka vaikutti kielteisesti hänen työ- ja yksityiselämäänsä. Syynä oli ylipaino, jonka pudottaminen onnistui erilaisilla dieeteillä mutta joka tuli yhtä nopeasti takaisin. Triinu päätyi mahalaukun kavennusleikkaukseen saadakseen takaisin ne muodot, jotka hänellä oli ennen lasten saamista. Nykyään Triinu on laihtunut 33 kiloa ja käyttää ylpeänä S-koon vaatteit

 

sleeve operatsioon ja kaalu langetamine

Varaa aika konsultaatioon

Löydä sisäinen
itsevarmuutesi!