broneeri aeg kaalulangetuskliiniik

Varaa aika

Broneeri aeg konsultatsioonile (lehele minev)

Valitse itseäsi kiinnostava palvelu ja täytä kentät *

Ylipainoselvitys

Mitkä voivat olla syitä ylipainooni? Mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi ja mistä aloittaa, jotta pääsisin vihdoin ylipainostani eroon?

Jos tällaiset kysymykset vaivaavat myös sinua, ylipainoselvitys tarjoaa hyvän mahdollisuuden nykytilanteen kartoittamiseen ja juuri sinulle sopivien seuraavien askelten suunnitteluun.

 • Ylipainoselvityksen hinta on 459 € (ennakkomaksu).
 • Arvioinnin suorittaa Viron tunnetuin kliininen ravitsemusterapeutti Maarja Lember englanniksi.
 • Konsultaatio järjestetään etänä Zoomissa tai paikan päällä Tallinnassa.

Ravitsemusvalmennus

Miten ruokailutottumuksia muutetaan pysyvästi, jotta terveys ja linjat paranevat? Miksi dieetit eivät tuota toivottuja tuloksia? Ravitsemusvalmennus tarjoaa käytännöllisiä työkaluja ravitsemukseen ja liikuntaan liittyvien valintojen tekemiseen, jotta saavutetaan pitkäaikainen ja terveellinen elämäntapamuutos.

 • Rahat takaisin -takuu! Jos valmennus ei jostain syystä vastaa odotuksiasi, tarjoamme mahdollisuuden pyytää ensimmäisen konsultaation jälkeen rahat takaisin.
 • Ensimmäisen konsultaation hinta on 99 euroa (ennakkomaksu).
 • Ravitsemusvalmennuksesta vastaa Viron tunnetuin kliininen ravitsemusterapeutti Maarja Lember, joka palvelee englanniksi.
 • Konsultaatio järjestetään etänä Zoomissa tai paikan päällä Tallinnassa.

Laihdutuslääkkeet

Laihdutuslääkkeillä voidaan saavuttaa merkittävä painonpudotus, mutta ennen hoidon aloittamista tarvitaan perusteellinen lääkärin konsultaatio. Konsultaation aikana selviää, onko lääke sinulle paras ratkaisu, millainen olisi henkilökohtainen hoitosuunnitelmasi ja millaisia tuloksia voit odottaa.

 • Konsultoinnit Helsingissä tai Zoomin välityksellä ovat ilmaisia.

Lihavuusleikkaukset

Tarjoamme Viron laajimman valikoiman lihavuusleikkauksia. Hoitotoimenpiteen edellytyksenä on kuitenkin tiettyjen kriteerien täyttyminen, ja saadaksemme alustavan käsityksen terveydentilastasi ja painoindeksistäsi pyydämme sinua täyttämään lyhyen kyselylomakkeen.

 • Konsultaation hinta Helsingissä tai etänä Zoomissa on 75 euroa (ennakkomaksu).
 • Konsultointi voidaan tehdä myös sähköpostitse (maksutta).
 • Jos päätät teettää leikkauksen, konsultointimaksu vähennetään leikkauksen hinnasta.

En osaa sanoa?

Jos et ole varma, mistä aloittaa tai mistä palvelusta olet eniten kiinnostunut, ole hyvä ja täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tietosi


Huomautamme, että terveyspalvelusopimukseen soveltuvat The Health Clinic OÜ:n terveyspalvelujen yleiset ehdot, jotka löytyvät tästä.
Henkilötietojesi käsittelyyn soveltuvat The Health Clinic OÜ:n tietosuojaehdot, jotka löytyvät tästä.