Toitumiscoaching

Ravitsemusvalmennus

Ravitsemusvalmennus antaa käytännön välineet itsenäiseen toimintaan!

Laihdutusklinikka tarjoaa uudenlaista ravitsemusvalmennusta. Siinä yhdistyvät erilaiset näyttöön perustuvat menetelmät, joiden avulla voidaan luoda pysyviä elämäntapa- ja ajattelumallimuutoksia sekä tukea parempaa terveyttä ja kehon mittasuhteita. On niin monia tärkeitä asioita, joita voit tehdä itse voidaksesi paremmin.

Ravitsemusvalmentaja-paketin tärkein osa on yksilöllinen lähestymistapa. Yhdessä luomme kestäviä ja hyödyllisiä tottumuksia. Annamme sinulle käytännön välineet omien ravitsemukseen ja liikuntaan liittyvien valintojen tekemiseen.

Kliininen ravitsemusterapeuttimme Maarja Lember työskentelee erilaisten ravitsemusongelmien parissa ja näkee käytännössä, miten pienetkin muutokset päivittäisissä tottumuksissa luovat tuloksia, joilla on mitattavissa oleva vaikutus terveyteen.

NEUVONNAT TAPAHTUVAT ENGLANNIKSI.

toitumiscoaching aitab kaalu langetada
Ravitsemusvalmennus

Lihavuus on kasvava huolenaihe

Viron terveyden kehityksen instituutin (Tervise Arengu Instituut) tutkimukset osoittavat, että lihavuus on ongelma lähes kaikissa perheissä. Pelkästään vuonna 2020 tehdyn tutkimuksen mukaan 32 % ihmisistä on ylipainoisia ja 20 % lihavia.

Tutkimukset osoittavat kuitenkin myös, että lyhytaikaiset rajoitetut laihdutusruokavaliot eivät ole tehokkaita. Ennen radikaalien laihdutusmenetelmien aloittamista tulisi tarkistaa oman elämäntavan ja ravitsemuksen perusasiat. On tärkeää muistaa, että jokainen ihminen on yksilö, ja neuvonnan avulla voit löytää juuri sinulle sopivan lähestymistavan.

Mikä on yleisin ruokavalio-ongelma?

Meillä on tapana unohtaa syödä kuitupitoisia ruokia ja herkutella sen sijaan liikaa makeisilla ja välipaloilla.

Kasvisruoan sisältämät kuidut lisäävät ruokamassan määrää vatsassa aiheuttaen siten pidempään kestävän kylläisyyden tunteen, joka puolestaan auttaa säätelemään syötäviä ruokamääriä ja siten vähentämään ruokaenergian saantia. Kansallisten ravitsemussuositusten mukaan aikuisen henkilön tulisi nauttia vähintään 25 grammaa kuituja päivässä, mutta tutkimukset ovat osoittaneet, että jo pelkästään kuitumäärän lisääminen 14 grammaan päivässä vähensi koehenkilöiden energiansaantia jopa 10 prosenttia.

Annamme sinulle ensimmäisen yksinkertaisen keinon ruokavalion muuttamiseksi. Syö päivittäin enemmän vihanneksia, hedelmiä, palkokasveja ja marjoja, ja suosi viljatuotteista täysjyväviljatuotteita.

Ravitsemusvalmennus — Health Clinic Laihdutusklinikka Laihdutusklinikka tarjoaa uudenlaista ravitsemusvalmennusta. Siinä yhdistyvät erilaiset näyttöön perustuvat menetelmät, joiden avulla voidaan luoda pysyviä elämäntapa- ja ajattelumallimuutoksia sekä tukea parempaa terveyttä ja kehon mittasuhteita. On niin monia tärkeitä asioita, joita voit tehdä itse voidaksesi paremmin.

Varaa aika konsultaatioon

kaalu langetamine

Sinua tukevat Viron parhaat asiantuntijat

Painonpudotuksessa motivaation ylläpitäminen, kannustavan ympäristön luominen ja tunteiden onnistunut hallinta ovat erittäin tärkeitä. Tarvitaan myös tietoa terveellisestä ruokavaliosta, jotta osataan tehdä oikeita valintoja. Ravitsemusvalmennasta vastaa Viron tunnetuin kliininen ravitsemusterapeutti Maarja Lember, joka tukee sinua laihdutusmatkallasi 100-prosenttisesti.

  • Tukeudumme näyttöön perustuviin menetelmiin.
  • Lähestymme jokaista henkilöä yksilöllisesti.
  • Autamme tekemään pysyviä muutoksia ruokailutottumusten ja -käyttäytymisen parantamiseksi.
  • Tuemme painon ja kehon mittasuhteiden pysyviä muutoksia.Varaa

Ravitsemusvalmennus yhdessä laihdutuslääkkeiden kanssa

Jos ylipainoa on paljon, laihdutuslääkitystä voidaan käyttää samanaikaisesti ravitsemusvalmentajan kanssa. Semaglutidin käytöllä on mahdollista laihtua enemmän kuin pelkällä elämäntapaneuvonnalla. Lisäksi semaglutidi auttaa vähentämään ruokahalua, mikä helpottaa tottumusten muuttamista.

Koska ravitsemusvalvenassa käsitellään syvällisesti lihavuuden yksilöllisiä syitä ja tarjotaan välineitä, joilla voidaan taata pitkäaikaiset muutokset syömis- ja liikuntatottumuksiin, se auttaa varmistamaan, että paino pysyy alhaisempana vuosia eikä vain lääkityksen ajan. Lisäksi hyvin suunniteltu ruokavalio ja liikunta varmistavat kehon paremmat mittasuhteet ja vähentävät useiden kroonisten sairauksien riskiä, mitä ei voida saavuttaa pelkällä lääkityksellä. Lisätietoja semaglutidista on TÄÄLLÄ.

toitumiscoaching kaalulangetusravimiga semaglutiid
toitumiscoaching annab tööriistad

Pystymme löytämään ratkaisun juuri sinun ongelmaasi

Ihmiset ovat erilaisia, ja niin ovat myös heidän tapansa ja tarpeensa. Selvitämme, mitä juuri sinun kehosi tarvitsee ja miten. Terveytesi on meille kaikkein tärkein asia.

Tarjoamme sinulle rahat takaisin

Ohjelmamme pohjautuu näyttöön perustuviin ja laajalti käytettyihin strategioihin, joilla tuetaan ihmisiä tekemään ja ylläpitämään muutoksia jokapäiväisessä elämässä, jotta voidaan saavuttaa ja ylläpitää halutut tavoitteet. Voimme nähdä, että tottumusten muutokset tuottavat tuloksia, joilla on mitattavissa oleva vaikutus terveyteen.

Jos ravitsemusvalmentaja ei jostain syystä vastaa odotuksiasi, tarjoamme mahdollisuuden pyytää 1. konsultaation jälkeen rahat takaisin. Osallistumalla ei siis menetä mitään, jos menetelmä ei sovi.

raha tagasi garantii

Ravitsemusvalmentajan neljä tärkeää voittoa

1. Paremmat tiedot ravitsemuksesta

2. Kyky muuttaa tottumuksia pysyvästi terveyden ja kunnon parantamiseksi

3. Lisääntynyt tietoisuus siitä, miten tunnistaa ja säädellä syömiseen liittyviä tunteita

4. Taito osallistua omaan terveyteensä liittyvien asioiden parantamiseen,

Paljonko ravitsemusvalmennus maksaa?

99€

Ensimmäinen
konsultaatio

890€

Ravitsemusneuvontapaketti*

1590€

Ravitsemusneuvontapaketti*
+ laihdutuslääkkeet

* Paketti sisältää:

  • Viisi konsultaatiota (45–90 min) ravitsemusterapeutin kanssa keskimäärin kolmen kuukauden aikana
  • Tarpeen vaatiessa voi lisäksi tilata verianalyysin
maarja lember

Kuka on Maarja Lember?

Maarja Lember on sertifioitu kliininen ravitsemusterapeutti, joka toimii Health Clinic laihdutusklinikan lisäksi Tallinnan lastensairaalassa (Tallinna Lastehaigla) ja Pohjois-Viron aluesairaalassa (Põhja-Eesti Regionaalhaigla). Erikoisalan koulutuksensa hän on saanut Englannissa Surreyn yliopistossa.

Maarja on Viron kliinisen ravitsemusseuran (Eesti Kliinilise Toitmise Selts) aktiivijäsen, ravitsemusneuvojien ja ravitsemusterapeuttien ammattipätevyyden arviointilautakunnan jäsen sekä vieraileva luennoitsija.

Lue Maarja Lemberin blogiartikkelista lisää siitä, miten neuvonta auttaa sinua uuden elämäntavan aloittamisessa.

Varaa aika konsultaatioon

Löydä sisäinen
itsevarmuutesi!