kaalulangetusravimi hind

Tuomon tarina

46-vuotias Tuomo on kärsinyt lihavuudesta lähes 10 vuotta. Yritettyään tarkkailla ruokavaliotaan ja turvauduttuaan myös yksityisvalmentajien apuun hän totesi lopulta, että tarvitsee sittenkin lääkärien apua. Nykyään Tuomo on lääkityksen ja ravitsemusvalmennuksen avulla päässyt häiritsevästä ylipainostaan eroon. Hän jopa kutsuu käyttämäänsä yhdistelmää ihmelääkkeeksi!

Olet ollut huolissasi painostasi – miksi?

Viimeiset 10 vuotta olen painanut yli 10 kiloa enemmän kuin haluaisin. Olen melko pitkä, joten ylipaino ei näy heti, mutta minua itseäni se häiritsee. En pitänyt itseäni lihavana. Kuntoilin, mutta ylimääräiset kilot eivät kadonneet. Minulla oli henkilökohtainen valmentaja, ja yritin noudattaa ruokavaliota syömällä perheeni kanssa terveellisesti, mutta paino ei lähtenyt.

Miten päädyit laihdutuslääkkeisiin?

Ensin tulin Health Clinic -laihdutusklinikalle, joka tarjoaa hyvin monenlaisia laihdutuspalveluja. Klinikalla on varmasti painokysymyksissä pätevin henkilökunta.

Alun perin halusin mennä ravitsemusvalmennukseen. Harkitsin myös rasvaimua vatsan ympärillä olevan rasvan poistamiseksi. Yhdessä tohtori Rein Adamsonin kanssa totesimme, että hyvä ratkaisu voisi kuitenkin olla semaglutidi-lääkkeen ja ravitsemusvalmennuksen yhdistäminen.

Miksi luulet, että liikunta ja ravitsemusneuvonta eivät auttaneet?

Tässä ei auta se, että tietää, mitä pitäisi syödä. Voisin itsekin luennoida siitä muille.

Minulla on uniongelmia, ja se vaikuttaa varmasti. Erilaisia mielitekoja on paljon, pidän makeasta. Kuntosaleilla ei kerrota sitä, ettet koskaan pysty kuntoilemaan niin paljon kuin pystyt syömään. Liikunta on vain 20 prosenttia, loppu on ravitsemusta.

Kuinka kauan olet käyttänyt semaglutidia?

Yli kuusi kuukautta. Minusta kolmannen kuukauden jälkeen tapahtui eräänlainen ihme – tunsin oikeasti, että minulla on vähemmän rasvaa ja on mukavampi olla. Ylipaino, joka oli vaivannut minua lähes 10 vuotta, oli väistynyt. En tiedä tarkalleen, kuinka monta kiloa olen laihtunut, mutta se tuntuu hyvältä. Ja koska tämä tulos tapahtui juuri kesäkaudella, hyvin monet muutkin huomasivat, että olin paremmassa kunnossa.

kaalulangetusravim koos toitumiscoachinguga

Mikä on muuttunut?

Viehätys on siinä, että ruokahalu ei ole niin suuri ja vatsa täyttyy nopeasti. Syön ehdottomasti pienempiä annoksia. Kun ennen olisin syönyt kokonaisen pitsan, nyt kylläisyyden tunteeseen riittää muutama viipale. Sama koskee mielitekoja – ennen en pystynyt kauppaan mennessäni hillitsemään itseäni ja ostin esimerkiksi irtokarkkeja, jotka söin heti, mutta nyt sitä ei ole enää sattunut. Pystyn hallitsemaan näitä mielitekoja paljon paremmin.

Kuvaile ensimmäisiä viikkoja

Aika lailla välittömästi ruokahaluni alkoi vähentyä. Alussa tuntui ikään kuin ruoka ei menisi alas, koska olin täynnä jo muutamasta suupalasta. Minulla ei ollut mitään sivuvaikutuksia tai huolenaiheita.

Mitä olet oppinut lääkkeen käytöstä?

Jos tulee kylläiseksi vähemmästä, on tarkkailtava, mitä syö. On hyvin helppoa esimerkiksi jättää aamupala väliin ja syödä sitten lounasaikaan muutama makeinen.

Sen vähän, mitä syödään, tulisi silti olla terveellistä. Ei pitsaa ja kokista.

Jossain vaiheessa syksyllä, kun sää kylmeni, huomasin oloni muuttuvan taas raskaammaksi, ja minun oli alettava tarkkailla huolellisemmin, mitä laitoin suuhuni. Painon ja stressitason välillä on ehdottomasti vahva yhteys.

Mitkä ovat tulevat suunnitelmasi hoidon osalta?

Olemme pohtineet asiaa lääkärin kanssa, ja näyttää siltä, että lääkitystä pitää jatkaa enemmän kuin puoli vuotta – niin kauan, että se todella muuttaa ruokailutottumuksia. Ruokavalio ei auta, jos on väsynyt ja stressaantunut. Mutta tämä lääkityksen sisältävä yhdistelmä auttaa varmasti. On tärkeää pitää jatkossa kiinni näistä uusista lääkkeen tuella saaduista tottumuksista.

Pidätkö pistämisestä?

En pidä neuloista, mutta tämä pistos on todella helppo tehdä ja myös sietää. Neula on niin ohut, että käytännössä sitä ei tunne. Olen pistänyt koko ajan samalle alueelle, vatsaan.

Oliko sinulla alussa ennakkoluuloja?

Pikemminkin olin hyvin utelias sen suhteen, oliko todella jotain, mitä en tiennyt. Olen todella laskenut kaloreita, tarkkaillut ruokavaliotani ja harrastanut runsaasti liikuntaa. Minusta tämä on aivan ihmelääke, joka todella edisti muutosta.

Onko siis todella kyseessä ihmelääke?

Tämä on erittäin hyvä apu, paras ratkaisu, jota olen tähän mennessä kokeillut. Ratkaisevaa on kuitenkin se, mitä valintoja tekee hoidon päätyttyä. Uusien tottumusten luominen on avainasemassa.

Miksi juuri Health Clinic -laihdutusklinikka?

Se on ehdottomasti Viron klinikoista se, jolla on laihdutuksen alalla pätevimmät lääkärit. Olen etsinyt ihmelääkettä 10 vuotta, ja tällä klinikalla ehdottomasti edistetään ihmeiden tapahtumista.

Testaa soveltuvuutesi

Varaa aika konsultaatioon

Löydä sisäinen
itsevarmuutesi!