Mahalaukun sisäinen pallo: huippuhelppo tapa parantaa elämänlaatua

Nyt, kun kesä on tullut ja ihmiset liikkuvat yhä enemmän ja käyttävät niukempaa vaatetusta, arkaluontoinen painoaihe muuttuu taas ajankohtaiseksi. Kyseessä on hankala ongelma, sillä mitalin yksi puoli on laiskuudesta ja välinpitämättömyydestä johtuva painon nousu, toisena puolena taas ovat lääketieteelliset syyt. Yleensä kyse on kuitenkin epäterveellisistä ravitsemus- ja liikuntatottumuksista, joita voisi vahvan luonteen avulla ohjata. Kaikilta se ei kuitenkaan kovin helposti onnistu. Ja tässä apuun voisi tulla mahalaukun sisäinen pallo.

Mahalaukun sisäinen pallo on apuväline, jonka tavoite on edistää elämäntapojen muuttumista sinä aikana, jona palloa käytetään. Tämä ajanjakso on tavallisesti kuudesta kuukaudesta vuoteen. Tulokset voivat vaihdella ja riippuvat suuresti sinun omasta panoksestasi. Panoksena on sekä fyysisen rasituksen lisääminen että ravitsemuksen radikaali muuttaminen.

Eli siis: mahalaukun sisäinen pallo on hyvä ja helppo tapa säädellä omaa ruokamäärää ja painoa, jos et halua turvautua radikaalimpiin menetelmiin (hankalammat lihavuusleikkaukset).

Mahalaukun sisäisen pallon edut:

  1. Syötävä ruokamäärä vähenee. Mahalaukkuun asennetun ja osan sen tilavuudesta vievän, steriilillä nesteellä täytetyn pallon ansiosta myös ruokamääräsi vähenee huomattavasti, jonka tuloksena painosi laskee.
  2. Luonne vahvistuu. Mahalaukun sisäistä palloa seuraa tuntuvasti terveellisempi elämäntapa, joka pitkäaikaisesti ja säännöllisesti noudatettuna johtaa tähänastisten tottumustesi muuttumiseen. Sen saavuttamiseksi sinun tulee vastustaa voimakkaasti toiveitasi, intohimojasi ja ruokahaluasi, ja vahvistaa luonnettasi. Mahalaukun sisäisen pallon käyttökauden jälkeen pystyt jo itse hyvin tuloksellisesti sanomaan ei. Uusi omaksuttu toimintatapa puolestaan tekee koko elämästäsi aina vain paremman. Vahva luonne auttaa sinua tekemään laadukkaampia päätöksiä kaikilla elämän osa-alueilla ‒ sekä ammatillisissa että yksityiselämän asioissa.
  3. Terveellisemmät elämäntavat kehittyvät. Ihminen tottuu kaikkeen. Niin hyvään kuin huonoonkin. Omaa elämäntapaasi ja ruokailutottumuksiasi muuttaessasi sinulle muodostuu tapa syödä vähemmän ja huomattavasti terveellisemmin sekä liikkua enemmän. Myös unirytmisi muuttuu laadukkaammaksi.
  4. Yleinen elämänlaatu paranee. Et voilà! Kaiken edellä mainitun jatkuvan noudattamisen tuloksena yleinen elämän laatusi parantuu huomattavasti. Syöt terveellisemmin, liikut enemmän, teet parempia päätöksiä, jotka johtavat yhä menestyvämpään elämään. Kaiken kaikkiaan olet onnellisempi ja teet siten onnellisemmiksi myös ympärilläsi olevat ihmiset. Kaikki voittavat!

The Health Clinicin kirurgin tri Rein Adamsonin mukaan mahalaukun sisäisen pallon asentamista voisivat harkita sellaiset henkilöt, joiden painoindeksi on vähintään 30. Ja näin siinä tapauksessa, että lihavuusleikkaukselle ei ole vasta-aiheita. ”Mahalaukun sisäinen pallo sopii myös niille, jotka eivät halua käyttää painon laskemiseen radikaaleja menetelmiä (lihavuusleikkauksen yhteydessä tapahtuu yleensä myös anatomian muuttamista). Yksittäisissä tapauksissa mahalaukun sisäistä palloa käytetään painon laskemiseen myös ennen lihavuusleikkausta, sillä tietyissä tapauksissa mahalaukun kavennusleikkausta ei ole mahdollista suorittaa riskittömästi”, tri Adamson selvittää ja korostaa, että mahalaukun sisäisen pallon osalta kyseessä ei ole leikkaus, vaan lääketieteellinen toimenpide, joka suoritetaan nukutuksessa.

”Yleensä mahalaukun sisäinen pallo antaa syödessä nopeasti kylläisyyden tunteen ja auttaa rajoittamaan suurten ruokamäärien syömistä. Ongelmia saattaa ilmetä ensimmäisinä päivinä, jolloin elimistön pitää tottua mahalaukussa olevaan vieraaseen esineeseen”, tri Adamson sanoo ja vakuuttaa, että siksi kaikki potilaat saavat klinikasta mukaansa erilaisia lääkkeitä, jotka auttavat nopeuttamaan kuntoutumista mahalaukun sisäisen pallon asentamisen jälkeen. ”Kyse on turvallisesta hoitotoimenpiteestä, komplikaatioita ei käytännössä esiinny, joissakin tapauksissa elimistön tottuminen toimenpiteeseen saattaa alkuun viedä aikaa.”

Heräsikö mahalaukun sisäisen pallon asentamiseen liittyviä kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Varaa aika konsultaatioon

Löydä sisäinen
itsevarmuutesi!