Tee kesästäsi laihdutusleikkauksen avulla entistä nautinnollisempi!

Kevät merkitsee sitä, että ihmiset tulevat kodikkaista ”luolistaan” ulos, liikkuvat enemmän, tapaavat ystäviään ja tuntevat itsensä energisemmiksi ja aktiivisemmiksi. Jotta sinäkin nauttisit tästä miellyttävästä ajasta mahdollisimman paljon ja voisit tehdä kaikkea, mistä haaveilet, suosittelemme harkitsemaan laihdutusleikkausta.

The Health Clinicin kirurgi Martin Adamsonin mukaan kevään saapuminen ja valoisampi aika lataavat paristomme täyteen energiaa ja tunnemme, että pystymme päivä päivältä enempään. ”Pimeä aika on tältä erää taas ohi ja kaikkialla on yhä enemmän heräämisen ja kasvamisen merkkejä. Enemmistölle meistä kevät on parasta aikaa. Ympäröivää katsellessamme aistimme raikkautta ja voimaa, ja se vaikuttaa innostavasti. Tämä kokemus on kuitenkin monille ristiriitainen, sillä vaikka tunne onkin jonkin verran kevyempi, keho on edelleen raskas ja muistuttaa usein olemassaolostaan”, tri Adamson kertoo.

”Liiallinen paino aiheuttaa monille ihmisille päivittäisiä kärsimyksiä ja valoisat päivät muuttuvat ajan myötä tasaisen harmaiksi. Ei ole väliä, onko kevät, kesä tai talvi. Sen tietää se, joka on sen kokenut”, tri Adamson lisää ja korostaa: ”Haluan tässä yhteydessä muistuttaa, että me kaikki voimme vaikuttaa tilanteeseen. Lihavuusleikkausten viimeisten 15 vuoden aikana läpi käymän voittokulun ansiosta pystymme alistamaan elämänlaatuun kielteisesti vaikuttavan liiallisen painon, tai ainakin pakottamaan sen vetäytymään. Kesäpäivänseisaus on lähellä, mutta elämässä suunnan muuttamiseen silti aikaa on riittävästi. Aktiivisuudessa piilee nautinto ja kesä korostaa sitä. Painon raskaasta taakasta vapautumiseksi suosittelen konsultointia bariatrisen kirurgin kanssa.”

7 tapaa, miten laihdutusleikkaus tekee kesästä nautinnollisen:

 • Voit lopultakin harrastaa sellaisia aktiivisia urheilulajeja kuten surffaamista, suppailua, leijalautailua ja maastopyöräilyä.
 • Voit tutustua perusteellisesti luontoon retkeillen vaikkapa päiväkaupalla Metsähallituksen huolellisesti harkituilla poluilla.
 • Voit nauttia tanssin pyörteistä kesän tanssilavoilla ja mahtavilla festivaaleilla.
 • Voit vierailla sellaisten ystävien ja sukulaisten luona, joita et ole tavannut pitkiin aikoihin, koska aiemmin ei ole ollut suurta halua poistua kotoa.
 • Voit käyttää niitä vaatteita, joista olet jo kauan haaveillut.
 • Sinulla on mahdollisuus toteuttaa projekteja ja ideoita, joita olet jo kauan halunnut, mutta et ole tähän asti uskaltanut. Uusi ulkonäkö lisää sinun itsevarmuuttasi.
 • Voi loistavasti sekä fyysisesti että henkisesti, sillä ylimääräiset kilot ovat poissa!

Huomioitavia asioita leikkauksen jälkeen

 • Alkuun vältä liiallista aktiivisuutta. Lähesty asiaa rauhallisesti ja aloita pidentyvillä kävelylenkeillä. Lääkärin suosituksen ja oman vointisi mukaan ryhdy myös haastavampiin toimiin.
 • Syö terveellisesti ja harkitusti. Harkittu ravitsemus on kaiken perusta. Noudata lääkärin suosituksia ja muista itsekuri! Älä luovuta ruokahaluille ja pidä tavoite kirkkaana mielessäsi. Kun tottumus on jo syntynyt, on myös huomattavasti helpompaa nauttia terveellisestä ruokavaliosta. Lopulta et enää muistakaan, miksi epäterveelliset ruoat kiinnostivat!
 • Hoida leikkausarpiasi ja elä aktiivista elämää. Harrasta kohtuullisesti mieleistäsi liikuntaa, sen ei täydy olla kuntosali tai aerobic, se voi olla myös jotain kiehtovampaa, kuten itämaiset taistelulajit tai frisbeegolf. Maailma on sinun omissa käsissäsi!

Millaisia laihdutusleikkauksen menetelmiä The Health Clinic tarjoaa?

 • Mahalaukkuun viety pallo
 • Mahalaukun muovipanta
 • Mahalaukun plikaatio
 • Mahalaukun pitkittäinen resektio
 • Mahalaukun ohitusleikkaus
 • Mahalaukun mini-ohitusleikkaus

HUOM! Koska monet ajattelevat hyvin todennäköisesti kuten sinäkin ja haluavat saada itsensä kesään mennessä hyvään kuntoon, varaa konsultointiaika ensi
tilassa, jotta ehtisit kuntoutua hyvin ennen mahtavan kesän alkua.

Jos sinulla heräsi toive ottaa elämä omiin käsiisi ja tehdä kesästä mahdollisimman nautinnollinen, ota meihin yhteyttä!

Varaa aika konsultaatioon

Löydä sisäinen
itsevarmuutesi!