Asiakkaidemme kokemuksia lihavuusleikkauksesta

Lihavuusleikkaus auttaa sinua jälleen voimaan hyvin ja saa painon vuoksi laskenut itseluottamuksen nousemaan raketin tavoin korkeuksiin. Meidän klinikkamme asiakkaat kertovat konsultointiin tullessaan, miten ylipaino vaikuttaa ankarasti heidän henkiseen ja fyysiseen terveyteensä. Anu, joka kävi hiljattain lihavuusleikkauksessa, kertoi meille, millaisia kokemuksia hänellä lihavuusleikkauksesta oli. Kerrottakoon jo etukäteen, että Anun elämä on nykyisin parempi kuin koskaan aikaisemmin!

Lihavuuskirurgia on Virossa nouseva trendi

”Lihavuuskirurgia on vakiinnuttanut asemansa hyvinvointiyhteiskunnissa”, vahvistaa The Health Clinicin kirurgisen tiimin asiantuntija tri Martin Adamson. ”Kokemuksemme osoittaa, että jos katsomme klinikan asiakkaiden kokemuksia lihavuusleikkauksista, ne ovat toimenpiteestä kiinnostuneille kuin opas, joka johtaa heidät takaisin terveemmän elämän ja paremman voinnin luo sekä palauttaa menetetyn ulkonäön. Meillä toteutetaan vuosittain hieman yli 700 leikkausta. Vertailun vuoksi sanottakoon, että Suomessa, jonka asukasluku on neljä kertaa suurempi, suoritetaan noin 900 leikkausta”, tri Adamson kuvaa lihavuuskirurgian tilannetta Virossa.

”Leikkausten suuri määrä on osoitus yhteiskuntamme paremmasta terveystietoisuudesta. Leikkausten tulokset ovat suurimmalta osin erittäin hyviä, mikä puolestaan kannustaa kirurgeja yhä enemmän omistautumaan alan laatuun ja kehitykseen”, tri Adamson kertoo ja lisää, että tästä syystä lihavuuskirurgia on lähinnä nouseva trendi.

”Myös leikkausta edeltävä neuvontaprosessi ja leikkauksen jälkeinen pitkäaikainen seuranta ovat kehittyneet. Seurannan tavoitteena on uuden ravitsemusmallin ja suuremman fyysisen aktiivisuuden vakiinnuttaminen”, tri Adamson selvittää ja korostaa: ”Nimenomaan se vie tavoitteeseen ja on pysyvän tuloksen perusta. Lihavuusleikkaustiimin suosituksia on aina noudatettava. Asiakkaan kanssa yhdessä toimien pystymme yleensä myös välttämään mahdolliset epäonnistumiset”.

Anun kokemuksia lihavuusleikkauksesta: ennen istuin kotona, nyt suhtaudun elämään intohimoisesti!

The Health Clinicin tyytyväinen asiakas, Livikon tuote-esittelijä ja -sijoittelija Anu, menetti 12 kuukaudessa yli 30 kiloa ja nauttii nykyisin urheilusta ja musiikin kuuntelemisesta ja seuraa innokkaasti designiä ja muotia.

”Ennen pallon asentamista mahalaukkuun elämäni oli masentavaa. Istuin kotona, söin vain, enkä halunnut käydä missään. En osallistunut mihinkään tilaisuuksiin, kieltäydyin kaikista kutsuista”, Anu kuvailee elämäänsä ennen pallon mahalaukkuun asentamista.

Anu heräsi kertomansa mukaan eräänä aamuna ja ymmärsi, että tarvitsee jonkinlaista muutosta. ”Minun mieheni oli aiemmin käynyt lihavuusleikkauksessa. Hänellä oli energiaa, hän tulin yhä pyöreämmäksi kävi ulkona ja alkoi urheilla. Minä istuin kotona, söin, katsoin telkkaria ja kävin yhä pyöreämmäksi”, Anu kuvailee ajatuskulkujaan, jotka johtivat hänet lopulta lihavuusleikkaukseen.

”Minulla ei ollut pelkoja, vain odotuksia”. Ratkaisevaksi tuli se tunne, joka heräsi katsoessani aktiivista miestäni. Elimme täysin erillisissä elämissä: hänellä oli oma elämänsä ja minulla omani. Meidän suhteemmekaan ei enää ollut kaikkein paras. Minulla on niin kauhea olo. Sitä ei tosin ulkoa päin ymmärtänyt, mutta itse tiesin, miten paha ja huono oloni oli”, Anu kertoo. ”Tunsin, että minun pitää tehdä se, jos haluan elää yhtä aktiivista ja miellyttävää elämää”.

Anun mukaan ensimmäinen kuukausi oli mielenkiintoinen: aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi oli yksi pieni lusikallinen ruokaa. ”Vaihdoin kotona lautasetkin, koska niin isoja ei enää tarvittu. Ymmärsin leikkauksen jälkeen miestäni paremmin, sillä nyt me molemmat söimme vähän. Nautimme syömisestä, emme ruoan ahmimisesta”.

”Ensimmäisten 15 yhdessä elämämme vuoden aikana emme tehneet perheen kanssa kovin paljon asioita yhdessä. Nyt nautimme kaikesta täysin rinnoin. Myös syömisestä, mutta toisenlaisina määrinä”, Anu kertoo tyytyväisenä, ja lisää: ”Hoitotoimenpidettä edeltäneeseen aikaan verrattuna nautin elämästäni enemmän. Otan intohimoisesti vastaan kaiken sen, mitä elämä tarjoaa. Kadun vain sitä, etten tehnyt tätä aikaisemmin. Leikkauksessa ei ole mitään pelättävää, ja valehäpeään ei ole syytä. Nyt nautin elämästäni mieheni ja perheeni kanssa. On upeaa, elämä on kaunis!”

Jos haluat olla yhtä onnellinen kuin Anu, ota meihin yhteyttä!

Varaa aika konsultaatioon

Löydä sisäinen
itsevarmuutesi!