medicredit osamaksu

Osamaksu

MediCredit-osamaksu

Medicreditista lainan hakeminen on nopeaa, kätevää ja luottamuksellista.

Medicredit on ainutlaatuinen rahoitusyritys Pohjoismaissa ja Baltiassa, ja se maksaa hoitokulusi suoraan klinikalle. Päätöksen lainasta saat seuraavana päivänä, ja sopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu kätevästi samalla hoitolaitoksella seuraavalla käynnillä. Tietenkin voit myös tulla allekirjoittamaan Medicreditin toimistoon, kun se Sinulle parhaiten sopii.

Lainaraha menee lainanantajalta suoraan hoitolaitokselle: hoitolaitos esittää suoritetusta hoidosta tai palveluista laskun ja laskun maksaa Medicredit. Tämä tarkoittaa, että lainaa voi käyttää vain lääketieteellisten toimenpiteiden ja hoitojen maksamiseen ja näin estää lainan käytön muihin tarkoituksiin.

Osamaksu — Health Clinic Laihdutusklinikka Medicreditista lainan hakeminen on nopeaa, kätevää ja luottamuksellista.
>

Medicredit OÜ:n myöntämä laina on taloudellinen sitoumus. Suosittelemme, että mietit ennen lainan hakemista taloudellista tilannettasi ja sitä, missa ajassa aiot maksaa lainasi takaisin. Mieti päätöstäsi huolellisesti, tutustu lainan ehtoihin ja tarvittaessa neuvottele asiantuntijamme kanssa, joka löytää Sinulle sopivan ratkaisun. Esimerkki: jos lainaat 1 200 euroa 48 kuukaudeksi, vuosikorko on 17,6 % luottosaldosta. Ennakkomaksut 0 % ja sopimuskulut 0 €. Lainan takaisinmaksut yhteensä 1 680 euroa. Takaisinmaksu kuukausittain annuiteettimaksuina on 35 €/kk. Todellinen vuosikorko on 19,1 %.

Varaa aika konsultaatioon

Löydä sisäinen
itsevarmuutesi!